Gelsted Gymnastik- og Idrætsforening

 Bankospil:

Siden 60’erne har der været afholdt spillegilder for at tjene penge til GG&IF. Først var det på Gelsted Kro, men det blev i 70’erne flyttet til forsamlingshuset.
Jeg blev en del af den faste frivillige stab i 1983 og afløste Hans Bidstrup, der ville stoppe. Men inden gik jeg selv til spil, hvor jeg var en af dem, der sad oppe oven på i forsamlingshuset og spillede.
Dengang var Poul ”bager” Hansen formand. Kirstine Koch og Lis Agner solgte kort. Poul blev afløst af Lisbeth Olsen og senere Erik Pedersen. Der har været mange forskellige hjælpere gennem årene.
Senere formænd var Allan Rasmussen og Maria Kærgård Olesen (Gudiksen)
I starten lagde opråberen brikker på, så kom der en kuglemaskine, der viste numrene, i dag er spillet computerstyret.
Ud over de ugentlige spil afholdes der nogle store spil i laden ved Holmegården i forbindelse med Gelsted Markedet. Ligeledes et spil omkring nytår, det afholdes i Gelstedhallen. Det er et spil, der giver et stort overskud, da dette nytårsspil er baseret på sponsorgevinster. Vi spørger de forskellige erhvervsdrivende, om de vil give gevinstgaverne. Vi bliver hvert år meget positivt modtaget og får gevinster for ca. 25.000. Sponsorerne får 4 gratis spillekort og en takkeseddel.
Der blev frygtet for bankospillene, da rygeloven kom. De første par gange mødte der færre til spil, men så kom folk igen. Da Nr. Åby lukkede deres spil på grund af manglende spillere, kom der folk derfra til os.
De fleste spillere er godt tilfredse med vore bankospil, sådan skal det også helst være.
Der kan købes kaffe til bankospillet. Overskuddet herfra kan søges af ungdomsafdelingerne til forskellige aktiviteter i klubben. Så yder vi 50 kr. pr. medlem.
Ida Rasmussen
 

Jubilæumsbanko d. 21. marts 2009 i Gelstedhallen.

Ida Rasmussen

Så er der banko i forsamlingshuset

Så er der banko i forsamlingshuset

Sørme det vist, julemanden er kommet til banko

Sørme det vist, julemanden er kommet til banko

Køkkenet er klar til med kaffe og brød

Køkkenet er klar til med kaffe og brød

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk