Gelsted Gymnastik- og Idrætsforening

Håndbold i GG&IF

Som det bl.a. fremgår af jubilæumsskriftet for de første 25 år i GG&IF´s historie (1984) har håndbold altid været en stor del af de mange aktiviteter i klubben.
Her citat fra Håndbold Senior - årsberetningen ved klubbens generalforsamling 24.10.88:
 
I den afsluttede sæson fik GG&IF for 2. gang et hold i Danmarksserien – dette sørgede vort 1.herrehold for, ved at slutte på andenpladsen i Fynsserien.
Det var også sæsonen, hvor 1. damehold kun fik én sæson i Fynsserien – hvor 2. herrehold sluttede næstsidst og måtte rykke i serie 3 – hvor 3.herrehold suverænt vandt serie 4 og blev Fynsmestre og rykkede op i serie 3 – hvor 2. damehold med en god slutspurt bevarede serie 2 status – hvor de ”gamle” piger måtte se pladsen til Old Girls Mester gå til arvefjenden Kauslunde – og hvor 4. herrehold havde en god sæson – for at falde lidt ned sidst på sæsonen for at slutte midt i rækken.
Så alt i alt en god håndboldsæson.
 
På børne- og ungdomssiden var der i slutfirserne fart på udviklingen.
Edith Olsen, der i flere år havde været formand for håndboldens ungdomsafdeling – forlod i øvrigt denne post i 1988 – var fortsat en nøgleperson i træningssammenhæng på og uden for banen.
Ediths indtryk fra dengang….*)
 
Marius Andersen, der var 1.holdets legendariske målmand gennem mange år – med i Danmarksserien i begge omgange – havde fat i de unge drenge, og hermed gik starten til et generationsskifte i klubbens håndboldafdeling.
Hvem husker ikke bl.a. de intense og nervepirrende opgør med Nr. Aaby Håndboldklub (man spillede både om point og – håneret!) i de gyldne år, hvor drengene opnåede status som divisionsspillere - både som juniorer og ynglinge.
 
Og som Marius beretter: ……”I løbet af 80 ´erne blev ungdomsholdene på herresiden stærkere og stærkere i Gelsted. I 1989 spillede herre-juniorholdet (årgang 1972-73-74) således kvalifikationskampe for at komme i Juniordivisionen.
Holdet skulle i kamp mod GOG – Nr. Åby – DHG. Det blev yderst spændende, da Fyn kun måtte have 2 hold med i Divisionen.
Gelsted lagde stærkt ud med at besejre GOG med 21 – 19 på hjemmebane. På GOG-holdet spillede bl. a. Morten Nielsen og Kjeld Wilhelmsen, som stadig spiller på GOG´s ligahold.
Senere blev DHG også besejret, mens holdet tabte til Nr. Åby, men dag GOG besejrede Nr. Åby stort, blev det GOG og Gelsted, der kom i Divisionen, hvor Gelsted efter sæsonen sluttede på en fornem 5. plads !
Holdet bestod af Henrik Olsen, Thomas Laursen, Brian Andersen, Troels Clement, John Olsen, Torben Madsen, Nikolaj Hansen, Martin Bæk og Martin Jørgensen. Træner Marius Andersen og holdleder Jørgen Danni.
Samme år vandt holdet påskestævne i Aalborg ved i finalen at besejre Virum med bl. a. Klaus Bruun Jørgensen.
 
Succesen i ungdomsrækkerne fortsatte med den stærke årgang 1976 – 77, som også var et af Fyns bedste hold. Holdet vandt utrolig mange stævner rundt om i landet. Holdet bestod af Peter Bæk, Bjarke Nygaard, Jakob Eriksen, Ole Andersen, Bjarne Christensen, Omar Ashraf, Jeppe Sørensen. Det er spillere fra disse to årgange, der senere dannede baggrunden for, at der i dag er et 1. Divisionshold på Vestfyn.”
 
Og fortsættelsen er her :
 
Disse lokale spillere – og andre tilkomne fra nær og fjern – blev som 2.års ynglinge grundstammen på 1.herrehold, som nu i sæson 1991 / 92 var at finde i serie 1, og hermed var generationsskiftet på herresiden vel nærmest fuldført!
Se blot citat fra håndboldafdelingens årsberetning november 1992:
 
For sæson 1991 / 92 blev det som ventet 1. herrehold, der tiltrak sig mest opmærksomhed – og forventningerne blev indfriet med en 1. plads i serie 1 – Fynsmesterskab – oprykning til Fynsserien.
Og et andet sted fra samme beretning:
 
Også dette år havde vi ungdomshold på påsketur til Viborg – bedste placering her opnåede herre ynglinge ( 1. herrehold stort se ) ved at vinde stævnet.
 
På damesiden var Annette Larsen – i øvrigt formand for håndboldafdelingen i 25 år (1976 -2001) – også aktiv på banen på 1.hold damer, og her er hendes erindringer fra ”de glade dage” på spindesiden i klubbens håndboldafdeling ….*)
 

Håndboldudvalget 1992 :

Annette Larsen, Dorthe Nielsen, Sonja Christensen, Thomas Lyngså, Bente Wosniak, Marius Andersen, Arne Olsen

 

Andre udvalgsmedlemmer ind over i 1990´erne :
 


Bodil Eriksen, Randi Christensen, Lisbeth Olsen ,Frederik Olsen, Ann-Brit Larsen

 
1992 blev på flere måder et skelsættende år i klubbens håndboldhistorie, for nu blev det første holdfællesskab en realitet.
Gelsted / Vestfyn så dagens lys for første gang med start for drenge- og pigehold i sæson 1992 / 93.
- og fra 1993 / 94 omfattede holdfællesskabet alle hold!
Naturligvis var der forud for starten foregået intense forhandlinger mellem Vestfyns Håndboldklub (VHK) og Gelsted Gymnastik- og Idrætsforening (GG&IF).
Det siger sig selv, at når 2 gamle arvefjender sætter sig sammen for at skabe et fælles produkt, så skal der sluges kameler!
Hvor mange der er slugt på hver side melder historien heldigvis ikke noget om. Forhandlerne fra de 2 foreninger VHK: Finn Sørensen og Folke Sørensen og fra GG & IF: Annette Larsen og Marius Andersen lavede en aftale, der kort og godt blev forelagt de aktive medlemmer i klubberne: Sådan er håndboldsituationen fremover i vores område!
Heldigvis bred opbakning til aftalen – og udviklingen tog fart!
 
Synligheden skulle snart vise sig.
Nok var man også dengang påvirket af vigende spillertilgang, men holdfællesskabet kom primært i stand på baggrund af ønsker om at gøre sig endnu mere gældende på banen – altså et ønske om at højne den sportslige standard.
Og så må det også med, at der ligeledes var økonomiske forhold, der talte for en sådan udvikling.
 
Med ansættelse af Per Sabro – første kendisse på den front i klubbens historie – som træner for 1.herrehold i 1992 var kimen lagt til en fornem udvikling på herresiden.
 
Trænere for 1. herrehold:
Per Sabro sæson 1993 / 94
                               sæson 1994 / 95
Bjarne Jeppesen sæson 1995 / 96
Jan Knudsen sæson 1996 / 97
sæson 1997 / 98
Jesper Ø. Pedersen sæson 1998 / 99
sæson 1999 / 2000
Lars Frederiksen 2000 – 2005               - Torben Sørensen assistenttræner forår 05
 
Torben Sørensen 2005 – 2008               - Ole B. Andersen, assistenttræner 05 / 06
                                   - Jan Laugesen, assistenttræner 2007
             - Karsten Bording assistenttræner forår 08
 
Karsten Bording 2008 / 09       - Kenneth Kjestrup ass. træner
 
DIVISIONSSTATUS I 1994 !
 
Citat fra årsberetningen:
Det sportslige højdepunkt var ubetinget oprykningen til 3. Division for herreholdet, en historisk dag for Gelsted i særdeleshed.
Oprykningen blev afgjort i kvalkamp mod Fredericia på deres hjemmebane – søndag d. 13. marts 1994: Bagud med 7 mål, da der manglede 14. min. – en direkte pendent til kvindernes senere OL-finale i Sidney i år 2000, hvor Danmark var bagud på tilsvarende vis mod Ungarn!
Kvinderne overgik sig selv – og vandt! Det gjorde vi også – og vandt. Per Sabroes kølige overblik og drengenes ”fandenivoldskhed” afgjorde sagen til vores fordel.
Ellevild begejstring – og høj cigarføring efter kampen. Der findes herlige billeder herfra!
 
De første oprykningskampe til 2. Division.
Allerede i sæsonerne 95 / 96 og 96 / 97 var 3. Divisions herrer ude i kvalkampe om oprykning mod henholdsvis Taastrup og Lyngby.
Lige ved og næsten… med det lykkedes ikke.
 

I sæson 1995 / 96 lykkedes det endelig for 1. damehold at rykke i serie 1 – en oprykning, der også var snublende nær i de 2 forrige sæsoner før denne – Træner Kim Jensen ved roret.
 

 

I 1998 ændrer Dansk Håndboldforbund struktur – og vi får status af 1. Divisionshold !
En status vi har haft lige siden – altså nu på 11.år.

 
Gelsted / Vestfyn bliver til GV Ejby i 1999 - en naturlig ”opdatering” med kommunenavnet. Formålet var helt klart at opnå tydeligere identitet for et holdfællesskab – med direkte adresse til sponsorers interesse for investeringer.
 
Naturligt nok fylder beretningerne om vores 1.hold herrer meget – holdet er trods alt i landets næstbedste række - i forhold til øvrige hold i denne håndboldhistorie, men det er netop på en klubs flagskib, at vi bliver målt og vejet af medier og sponsorer og alle andre med interesse for håndbold.
Hvad vi gør her har afsmittende virkning i hele klubben.
 

Men uden bredde ingen elite – af samme grund er det absolut på sin plads at gøre opmærksom på det kæmpearbejde, der er foregået i børne- og ungdomsafdelingen gennem tiderne. Tak til de mange ledere og trænere, der med stor entusiasme har været og stadig er en uvurderlig arbejdskraft blandt børn og unge i holdfællesskabet GV Ejby.

  
”Gæsteskribent ” Anne Gitz - formand for VHK – sender her en hilsen til GG&IF og beretter her om håndbold for de yngste årgange :
 
Håndbold, har jeg spillet siden jeg var barn. En hobby jeg stadig dyrker aktivt, og som jeg har stor glæde ved. Det lykkedes mig at overføre interessen på to af mine børn, Dennis og Peter.
I 1999 blev jeg valgt ind i VHKs bestyrelse.
Jeg fik ansvaret for børneafdelingen i GV Ejby, sammen med Lisbeth Ringblom fra GG&IF.
Børneafdelingen var – og er stadig - en stor afdeling. Vi trænede børnene i både Gelsted og Ejby.
Igennem disse 10 år, har antallet i børneafdelingen været ret stabilt.
Vi har rigtig mange børn fra 4 til 10 år. I denne sæson er der godt 100 børn i den aldersgruppe. Det er rigtig mange at holde styr på. Vi har heldigvis nogle trofaste ledere, og der imellem en MEGET trofast GG&IFer - Bente Bæk.
Bente brænder for disse små børn, også i sin fritid. Det er fantastisk flot!!
Det har ikke været muligt, at få ledere og hjælpere til begge haller. Derfor træner disse børn i øjeblikket kun i Ejbyhallen hver onsdag eftermiddag. Der afholdes lørdagsstævner for både U8 og U10 i begge haller.
De større børn har en gang træning i Ejby, og en gang i Gelsted hver uge. Kampene afvikles i begge haller.
Der er ca. 60 børn fra 10 til 15 år til træning hver uge.
GV Ejby har et ansvar for at tilbyde børnene i vores område, at spille håndbold. Der er dels den sportslige udfordring for børnene, den fysiske aktivitet, og ikke mindst det sociale liv for børnene.
Hvert år afholdes der Julestævne i Ejbyhallen for børnene mellem 8 og 12 år. Der er altid stor tilslutning.
Alle børn over 8 år får tilbudt at komme udenbys til stævner hvor man overnatter. Der er altid god tilslutning til disse stævner. (Bov-Stævnet)
Julestævnet og Bov- stævnet hat været en tradition i Børneafdelingen igennem rigtig mange år.
Når børnene drager til stævner, har vi den holdning, at det giver et godt sammenhold, hvis man følges ad. Derfor søger vi hvert år ”Bankokassen” om tilskud til transport, og vi er altid blevet imødekommet. Det er vi meget taknemmelige for.
Vi kunne godt bruge mange flere personer, både til at hjælpe med træning, men også i udvalgsarbejdet.
I dag har jeg formandsposten i VHK, og er i FU sammen med Bent Clement.
Børneudvalget består af Jette Hald. Hun vil gerne have nogle flere til at dele opgaverne med.
Er der ikke en voksen der brænder for at hjælpe hende?
Vi er glade for den hjælp og opbakning alle I forældre giver jeres børn og GV Ejby, ved at I giver dem muligheden for at opleve glæden ved at spille håndbold.
At GV Ejby i virkeligheden består af to foreninger, er der vel ikke mange af de aktive der i dagligdagen tænker over.
Der skal lyde en TAK til GG&IF for et godt samarbejde omkring vores fælles interesse:
At tilbyde alle børn, unge, og voksne, på alle niveauer, at opleve glæden ved at spille håndbold.
Anne Gitz
 
 
 
 
 
Tilbage til divisionshåndbold :
Vores tilværelse i 1. Division gennem 11 år kan beskrives som én lang turbulent oplevelse – og hvad deraf følger med op - og nedture på samlebånd.
Vi har jublet – vi har lidt, det var godt - det var skidt!
Lad os slå fast med det samme: det har aldrig været kedeligt at se håndbold i GV Ejby!
 
Her følger blandede uddrag fra de seneste årsberetninger :
2002:
 Kvalkampe til Ligaen er et fantastisk resultat. ( men det lykkedes som bekendt ikke ).
2003:
1. Division blev nr. 5. – og Fynsserie Damer og 2.hold herrer – ligeledes Fynsserie –
avancerede til Danmarksseri.!
 
og et andet sted hedder det:
De mange børne- og ungdomshold sluttede stort set med solide placeringer. Holdene deltager i det traditionelle påskestævne i Bov.
2004:
 De sportslige målsætninger, der i øvrigt blev ændret med den nye turneringsstruktur ( én
 landsdækkende 1. Division og 4 kredse i ny 3. Division og dermed nedlæggelse af Danmarks-
 serien) blev alle indfriet.
 Det betød, at 1.holdet med en 4. plads klarede paragrafferne og blev deltager i en landsdæk-
 kende 1. Division.
 For 1.hold damer og 2. hold herrer sluttede foråret ligeledes med flotte placeringer i den
øverste ende af tabellen, så en status som divisionshold var en kendsgerning.
 

En klub med 3 divisionshold på stribe synes vi er en flot præstation, som vi tillader os at være stolte af

 
På børne- og ungdomssiden har der traditionen tro været stor aktivitet. Stor træningsflid og 
god stemning på de enkelte hold har givet flotte placeringer – så heldigvis fylder de mange
børnehold meget og giver gode vibrationer i hele systemet!
 

Håndboldudvalg i GG& IF
 
2003 2004 2006
 
Bent Clement Bent Clement Bent Clement

Maria Gudiksen Maria Gudiksen Maria Gudiksen

Lisbeth Ringblom Lisbeth Ringblom Ole Borck

Marius Andersen Marius Andersen Marius Andersen

Mette Petersen Mette Petersen Mette Petersen

 
 
En utraditionel beskrivelse af en håndboldklub ( holdfællesskab ) – i øvrigt fra et kampprogram fra sæson 2004 / 2005 følger her :
 
Som en af Fyns største håndboldklubber har GV Ejby mange skibe i søen!
Selvfølgelig er flagskibet vores 1. Division herrer – et stolt fartøj, der yder seværdig og beundrings-
Værdig modstand i de gevaldige overlevelseskampe, der udkæmpes i dette farlige farvand. Der er gæve søfolk ombord – for selv i røg og damp bliver de bedre kamp for kamp!
 
Linieskibene – 3. Division damer og herrer (damerne har desværre sidenhen taget en rutsjetur ned i serie 2) er tæt forbundne med flagskibet, men kæmper også en sej kamp hver for sig i forsøget på at bide sig fast og give igen på modstanderens bombardementer. Bedst går det for damerne (ja – dengang), der har haft held til at sænke et par fartøjer i sidste øjeblik, men farerne lurer alle vegne.
Det kan herrerne snakke med om, for de har flere gange været tæt på at blive bordet, men bare rolig : ingen hvide flag – de samler sig til en ny bredside mod fjenden !
 
De mange korvetter støtter op i næste angrebsbølge. Det er effektive og manøvredygtige fartøjer.
Fra dame junior og ynglinge kommer mange talentfulde håndboldmatroser, der ved, hvad det gælder. Den ugentlige eksercits i træningshallen gør dem til effektive kampenheder.
Den samme indstilling finder vi hos dame serie 2, 3 og 4, der støtter og supplerer hinanden, når de – med deres store erfaringer – eksercerer en gang om ugen – og er på vandet om søndagen. Der er styr på tingene.
De mandlige håndbold-søfolk fra ynglinge, serie 2 og 4 bemander andre korvetter i GV Ejby-flåden. De nærmest vælter over hinanden af bare kampiver. Næsten 4o folk flokkes om den runde kanonkugle, for man skal i disse kredse gøre sig fortjent til at deltage i søndagens store søslag.
 
Vilje og gejst kan vinde mangt et slag på de store skibe, men uden de mange kanonbåde slipper ingen flåde godt af sted.
Her finder vi nemlig fundamentet til succes på håndbold-havet.
De mange søulke af drenge og piger suger til sig af kunnen med håndbolden på søfartsskolen og lærer taktik, teknik, navigation og sammenhold !
Sådan sejler de små kanonbåde af hjertets lyst – klar til at tage over – klar til bemanding, hvor og når der bliver behov for det.
Og glæden og begejstringen er absolut til at få øje på. Blandt det nyindkaldte mandskab finder vi således ikke færre end 40 lilleputter og 80 miniputter ! Især er der fremgang i det maritime område omkring Gelsted, om end tropperne er flere i Ejby.
 
Det er således ikke kedeligt at være ombord på GV EJBY-flåden. Det er en direkte og kontinuerlig udfordring til officerer og befalingsmænd at fastholde de yngste for på længere sigt at sikre et generationsskifte.
Skulle der være folk af ”reserven”, der mangler opgaver, er der således altid et sted at få arbejde!!
 
Måtte kommende modstandere få et ordentligt skud for boven …. Og GV Ejby derved mere vind i sejlene…..!
 
 Tilbage til beretningerne :
 2005:
 En sæsonafslutning, der var én lang uudholdelig spænding. Vores 1. hold reddede ” med det       yderste af neglene” lige akkurat livet i 1. Division.
Takket være sammenslutningen på Sydøstfyn ( GOG + Svendborg TGI ) rykkede kun 2 hold direkte ud af 1. Division. Vi opnåede derved den livgivende 3. sidsteplads – og gennem den ekstra chance i kvalkampe bevarede vi vores status.
 
Spillertrup i sæson 2004 / 2005 :
 
Herrer 1. + 3. Division Dame 3. Division
 
Målmænd : Christian Rix Målmænd : Sara Nielsen
                      Torben Christiansen                      Jeanette Hansen
                      Lars Kjølby
Søren Hansen
Markspillere: Dennis Gitz Markspillere: Rie Davidsen
Peter Gitz Rikke Pedersen
Brian Andersen Britta B. Olsen
Jonas Clement Line Boock
Søren Højlund Maria Jørgensen
Rune Kingo Stine led Hansen
Dann Guldmann Katrine Eriksen
Bjarke Nygaard Maja Tast
Lars Schou Kristine Lyngsaa
Lars Frederiksen Louise Rasmussen
Claus Sevel
Troels Hansen
Kenneth Hansen
Michael Andersen
Torben Sørensen
Jakob Kristensen
Jesper Pedersen
Michael Jørgensen
Rune Mygind
Jens Ringsmose
Claus Andersen
Trænere: Lars Frederiksen Trænere : Tommy Pedersen
Lars Schou Troels Clement
Jens Ringsmose
Holdledere: Marius Andersen Holdleder : Maria Gudiksen
Frank Nielsen
Massør: Stine Rex
 
 
2005 fortsat:
HF Vestfyn 2005 er navnet på holdfællesskabet mellem Nr. Åby / Baaring og GV Ejby.
Holdfællesskabet gælder for juniorer og ynglinge (både drenge og piger) samt dame senior !
 
2006:
Der er turbulens i håndbolden i GV Ejby i disse år. Forår 2005 var vi ude i kvalkampe for overlevelse i 1. Division og forår 2006 bød på kvalkampe i forsøget på oprykning til håndboldligaen!
Det lykkedes som bekendt ikke – vi slog os på Skanderborg !
3. Division herrer fik en pæn placering - Damerne måtte en tur ned i Fynsserien!
 

Uge 32 betød succesfuld håndboldskole for 95 unge mennesker under kyndig ledelse af Allan Sørensen og de 12 trænere.

 
Nye tilta :
1. Divisionsholdet med navnet GV EJBY MIDDELFART startede med fynd og klem og spillede et solidt efterår. Nye spilledragter ( grøn / blå ) og forskellige hjemmebaner – præsentation af den nye kommunes håndboldflagskib – var udgangspunktet.
Det tjener flere formål at spille i forskellige haller. Vi har mødt stor spænding og forventning de steder, vi har spillet – og sammenlagt har vi fået flere tilskuere til vores hjemmekampe end tidligere.
og som der bl.a. stod at læse i kampprogrammet for den første kamp i Lillebæltshallen:
 
”Det er med stor glæde og forventning, at vi i dag spiller 1. Divisionshåndbold i Middelfart.
Presset på klubberne er stigende – det gælder både med hensyn til organisation og økonomi.
Vi er derfor helt på det rene med, at vi ikke kan fortsætte som hidtil uden at gøre en særlig indsats. Denne indsats går bl.a. på at skabe en større berøringsflade til lokalområdet, og da ”lokalområdet” udvides med den nye kommune, må vi selvfølgelig også ud over ” den gamle sognegrænse”!
 
Vi har siden spillet ca. ½ af hjemmekampene i Ejby-hallen og ½ i Lillebæltshallen. En fordeling, der nok er kommet for at blive – da sponsormidlerne i det store og hele fordeler sig på en sådan måde, at det er ”noget for noget-princippet”, der her er gældende.
 
 

Udskiftning i GV Ejby´s ledelse.
 

GV Ejby´s forretningsudvalg :

 

Finn Sørensen, formand – Claus Lind, kasserer – Annette Larsen ( 1992 – 2000 )

Finn Sørensen, formand – Claus Lind, kasserer – Bent Clement ( 2000 – 2006 )

John Kruse, formand – Claus Lind, kasserer – Bent Clement ( 2006 – 2007 )

Bent Clement, formand –Bettina Strandgård 07/ Birgitte Christensen 08 ( kasserere ) – Anne Gitz

( 2007 – 2008 )

Bent Clement, formand – Anne Gitz ( 2008 -


kassererfunktionen delvis hos formanden ( bogføring og regnskab hos revisor ).

 
 
 
2007:
Endnu en lang sæson med afsluttende kvalkampe (for 4. gang i træk) for at sikre den fortsatte eksistens i 1. Division. Det lykkedes heldigvis i opgør mod HIK.
 
3. Division herrer var tæt på avancement til 2. Division, men 1.holdets kvalkampe ”låste” holdet og satte dermed en kæp i det hjul!
 
Damerne endnu et skridt nedad stigen med status som serie 1-hold.
 

Hold i næsten alle rækker. Ca. 90 seniorspillere, 42 ynglinge og juniorer, 20 drenge og piger, ca. 40 puslinge og 50 minier.

 
2008 :
På ny en redning på målstregen for vores 1. Divisionshold, hvor et lokalopgør mod Otterup var et ekstra krydderi i den sammenhæng. Bagud med 6 mål efter første opgør – men returopgør i Lillebæltshallen satte tingene på plads for GV Ejby´s vedkommende. Vi fik en knusende sejr over vores nordfynske naboer – og vi spiller stadig i 1. Division !
 
Men nyt ” generationsskifte” med en masse unge på én gang er en ”hård nyser”.

Vi kæmper i skrivende stund (december 2008) en sej kamp for at overleve i denne række. Det er op ad bakke i alvorlig grad, men håber lever endnu!

Udviklingen i håndboldsporten går stærkt i disse år. Vi oplever som deltager i landets næstbedste række på herresiden enorme udfordringer, og det gælder både på det sportslige og det økonomiske område.
På landsplan er der nedgang i antallet af aktive håndboldspillere – og selv om der er undtagelser i enkelte aldersgrupper hos os, så ser vi især blandt juniorer og ynglinge, at den nedadgående tendens også slår igennem i GV Ejby.
Efter 11 år i 1. Division er vi i skrivende stund ( medio december 2008 ) placeret nederst i tabellen, og situationen er mere presset, end vi tidligere har været vidne til. På trods af det er det stadig kendetegnende for GV Ejby, at vi kæmper videre, men det er en ”hård nyser”.
Vi har heldigvis en stor medhjælperskare, der hjælper til ved afvikling af 1. og 3. Divisionskampene, og det sætter vi stor pris på.
Generelt kniber det mere med at få tilgang til det daglige arbejde i de forskellige udvalg i håndboldafdelingen – og på sigt kan det blive et alvorligt problem for vores breddehåndbold i lokalområdet.
Sagt på en anden måde så er vi for få, der må arbejde for meget for at holde hjulene i gang.
Og der skal arbejdes hårdt – og det ikke mindst på det økonomiske område. Der skal flere og flere midler til for at lave aftaler med spillerne på et brugbart niveau, og sagt lige ud, så har vi ikke et budget, der matcher de krav, der stilles på dette plan.
Ikke at der ikke bliver arbejdet særdeles ihærdigt med at skaffe de nødvendige penge – tværtimod, men uafviselige og dermed påtvungne afskrivninger i forbindelse med generelt svigtende indtægter gør situationen usikker med hensyn til specielt elitehåndbold, hvor de ” store” penge er i spil.
 
Tillykke til GG&IF – en lokal flerstrenget idrætsklub med et fornemt virke gennem 50 år !!
 
                                                                                                             Bent Clement

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk