Gelsted Gymnastik- og Idrætsforening

Jeg spiller badminton, fordi det er sjovt, man får nye venner, og man kommer også ud og får nogle sjove oplevelser sammen, når man er til stævner osv. F.eks. Landsmesterskaberne i april 2008, men også klubmesterskaberne er sjove, for man får mødt nogle af de andre i klubben, der har samme interesse for badminton som en selv.

Det er også en god måde at hygge sig på ved at deltage i stævner og de ture klubben arrangerer, f. eks. overnatninger og Denmark Open, hvor store og små er samlet til noget, alle kan lide. Når man er til stævner, passer man på hinanden og hinandens ting. Jeg synes, at det er vigtigt, at man passer på hinanden og kommer med gode råd til de næste kampe.
Jeg bliver rigtig glad, når det bliver fredag, for så skal jeg til badmintontræning, jeg glæder mig også til om mandagen, for der hjælper jeg med at træne U9 - U13. Jeg har valgt at hjælpe med at træne, for jeg kan godt lide at lære fra mig, man lærer selv noget af det, og man føler sig så frisk bagefter.
Camilla S. Jensen 
 
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk