Gelsted Gymnastik- og Idrætsforening

 

 

Velkommen  til

G.G.&I.F.s Jubilæumsside

Vi håber du får meget glæde af at læse og se billeder om

 G.G.&I.F. gennem de sidste 50 år

G.G.&I.F.s Festudvalg


 

Alle rammer blev sprængt idet ca. 200 mennesker havde valgt at være med til at gøre jubilæumsdagen festlig for GGIF. se dagen i billeder og tekst

 

Alle de lokale blade støtter op omkring jubilæet.

Se artikler fra Fyns Tidende - Torsdagsavisen - Melfar Posten - Aarup & Omegens Folkeblad

 

Flagene var hejst i byen i anledning
af GG&IF’s jubilæum den 10. feb.

Her kan du finde vej til de forskellige afdelingers hjemmesider

Badminton       www.fghfyn.dk

Gymnastik       www.gelsted-gymnastik.dk


 

 I gæsterbogen kan du ønske til lykke med jubilæet eller du kan skrive en oplevelser du har haft med G.G&I.F.

Tom Kater, 23.02.2009

Congratulations on the 50th anniversary of the Gelsted Sports Centre! I have wonderful memories of my time living in Gelsted with Kaj and Inge Mollegaard as a guest teacher and part-time badminton player, and meeting so many good people - Ill be back sometime. All good wishes from Scotland!

Edit Olsen, 16.02.2009

Et par små historier til at få et godt grin af.
Jeg har vasket håndboldtøj for herrerne i ca 35 år. Sluttede for et par år siden. -----
Jeg tror herrerne spillede i serie 1 dengang. Jeg vaskede både bluser og bukser og blev på et tidspunkt træt af at håndtere bukser med bremsespor i, hvorfor jeg efter en vask og inden tøjet blev lagt i tasken satte hygiejnebind ind i hver buks. Lagde yderligere en ny pakke hygiejnebind i tasken og en seddel med påskriften: Flere kan rekvireres. Kun dameholdet, som jeg selv spillede på, vidste besked. Alle holdt vejret, da herrerne kom ud fra omklædningsrummet og gjorde klar til at spille kamp. Kun EN reagerede (Laurits Rud). Desværre kan jeg ikke huske hans kommentar. Men det hjalp. Vi damer mindes en gang imellem seancen og får os et godt grin. Så om ikke andet har vi da selv fået lidt sjov ud af det.


En anden historie: Vi damer skulle spille i en eller anden hal (husker ikke hvilken) og stod klar v/indgangen til selve spillehallen og ventede på at en herrekamp skulle blive færdig. Der hvor vi stod var der temmelig mange lyskontakter og hvorfor ved jeg ikke, men jeg trykkede i hvert fald på en af dem og vupti gik lyset ud i hele hallen og den igang- værende kamp stoppede. Der gik selvfølgelig kun kort tid, så fik jeg trykket igen så der kom lys og kampen fortsatte uden at nogen gjorde vrøvl eller blev sure. Sådanne små oplevelser har vi haft mange af, men når vi skal bruge dem, kan vi aldrig huske dem.

Inge Møllegaard, 03.02.2009

Kære GG&IF
Da Karen Markussen i oktober måned spurgte mig, om jeg ville være klubben behjælpelig omkring udgivelse af et jubilæumsblad, blev jeg overrasket, men også glad over, at man ønskede at bruge min arbejdskraft. Det lød spændende, og jeg sagde derfor ja, men jeg var nød til at bede om hjælp til layout, da mine evner omkring IT kun er til husbehov. Erling blev koblet på projektet, og den mand kan virkelig sit kram, som I jo har set det i annoncer, foldere, skilte, jubilæumsblad og hjemmeside.
Det blev til gode møder med jubilæumsudvalget, udvalgets tanker omkring bladet blev viderebragt (se forord s.2 i bladet) og vi var nu spændte på, hvordan man ville tage imod vores oplæg, om man ville være med på idéen.
Vi fik hurtigt de første indlæg, og sådan blev det ved, da man kom i gang.
Pludselig måtte vi bestemme, at der kun var 24 sider til rådighed, da det jo ikke var en bog, der skulle udgives. Derfor blev der sideløbende oprettet hjemmesiden www.ggif-fyn.dk Her kan der blive plads til det hele. Hjemmesiden opdateres løbende med indlæg og billeder. Ikke mindst omkring reception, jubilæumsfest og jubilæumsbanko. Her kan alle, der ønsker det, komme til orde.
Deadline for indlæg til bladet blev sat til 1.dec. – Jaaaa, jooo, det sidste indlæg blev afleveret i uge 1 2009, hvilket betød, at vi skulle redigere om, inden bladet skulle sendes til trykning i uge 2. Vi havde heller ikke alt det billedmateriale til rådighed, som vi kunne ønske os. Men det skal jeg love for, at der er rådet bod på. Vi har, som vi håbede på, fået sat en proces i gang, hvor mange års minder bliver taget frem i disse dage, hvilket jo er formålet.
Derfor laves der ligeledes en udstilling med mange billeder og effekter, som kan ses i klubhuset. Materialet kan eventuelt udstilles andre steder, hvis vi oplever, at der er interesse herfor.
Som I måske allerede har gættet, har det også for mig betydet et væld af oplevelser med GG&IF, der blev vakt til live. Leder af gymnastikhold, møder i gymnastikudvalget, bestyrelsesarbejde og hjælp ved spillegilderne hver torsdag i en årrække, senere selv aktiv på gymnastikhold og som badmintonspiller.
Den største glæde ved dette nuværende projekt har været at mærke den fællesskabsfølelse
og det engagement, der afspejles i indlæggene. De fundamentale livsbekræftende værdier, der ligger heri gør, at man ikke behøver at frygte for klubbens fremtid.
Lad mig afslutte med en lille historie fra årene med sommerskole:
Afslutningsdagen og højdepunktet for en uges aktiviteter. 2 lange linier af store og små på græsarealet ved skolen. Alle skulle aftage, hvad der kunne undværes af påklædning på x-antal minutter. Der skulle konkurreres om at lave den længste linie. På givet signal gik alle i gang med godt humør og sjove tilråb, hvem ville kunne lave den længste linie? Holdenes linier voksede. Sigrid ”bager” smed strømpebukserne, de gav en god længde, når de blev strakt af et par børn. Nu var vinderholdet måske fundet? Men ak, i den anden række, stod pludselig én, der var splitter nøgen. Det var Anders (8 år), der gerne ville vinde. Det kan man da kalde sportsånd.
Og så var det vist ved den lejlighed, at der var besøg af et par kommunale damer, der skulle se, hvad det var, vi havde gang i.
Opfordring til bestyrelsen:
Få nu lavet en fond eller støtteafdeling, hvor ikke længere aktive kan aflevere et bidrag til glæde for jeres foreningsarbejde
Tak til alle for samarbejde og fornøjelige timer omkrig dette jubilæum, hvor jeg ønsker tillykke med 50-års jubilæet og de bedste ønsker for fremtiden.
De varmeste hilsener fra en amatør redaktør.
Inge Møllegaard

Opret indlæg i gæstebog

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk