Gelsted Gymnastik- og Idrætsforening

 Tanker omkring GG&IF´s 50 års jubilæum.

I sommeren 1961 kom min mand, vores 2 små piger og jeg til Gelsted. Jeg var højgravid, så det var hårdt at begynde en ny tilværelse som snedkerkone. Vi kendte ingen, men det kom vi til, idet jeg begyndte at lede gymnastik i foråret 1962.

Gymnastiksæsonen –– sluttede omkring Sct. Hans med opvisning på fodboldbanen og i Båringskov. Når jeg gik til gymnastik, var det med min søn i barnevognen og 2 små piger gående ved siden af.
Sådan gik den første sæson. På det tidspunkt var musikledsagelsen udført af en pianist. Der har været mange dygtige, men det længste samarbejde havde jeg med den meget inspirerende, nu afdøde, Inge Johansen fra Ålsbo. 
Det blev også til et par år som leder af de unge piger, men de fleste år har det været som leder af damemotionshold. De har givet mig mange glæder og mod til at komme videre, når sorger og andre besværligheder har meldt sig.
Jeg havde ikke drømt om, at det jeg begyndte på i 1962 skulle blive til 46 sæsoner i træk.
Jeg ønsker GG&IF-medlemmer og bestyrelsen til lykke med jubilæet og håber, at der stadig er mennesker, som vil påtage sig det frivillige arbejde. Jeg kan kun anbefale det.
Karen Brink
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk