Gelsted Gymnastik- og Idrætsforening

Formand 2004-2008
Jeg blev formand, som den første kvinde i GGIF, ved en ekstraordinærgeneralforsamling i april 2004. Det var ikke min mening, men efter lidt overtalelse blev det min lod, da jeg ikke kunne se en forening skulle gå i opløsning p.g.a. en manglende formand, og alle andre poster var godt besat med gode folk.
Denne post var i den periode, hvor vi var påvirket af alle de gode visioner i den nye Middelfart kommune. En masse møder om tilskud og ændringer, og jeg ved ikke hvad. Men vi er kommet godt ud af sammenlægningen og har stadig en god økonomisk støtte fra kommunen.
Et flot udendørs anlæg, som bliver holdt af kommunens folk. Og så vores dejlige klubhus.
Når jeg tænker tilbage på det gamle klubhus, hvor vores bestyrelsesmøder lukkede af for spillernes tilstedeværelse i klubhuset, og hvis der skulle være noget i klubhuset, så skulle vi ty til skolens lokaler, som var gode, men det var ikke vores. Og vi skulle være færdige med mødet inden kl. 22. Det var selvfølgelig ikke det værste. Så blev de afviklet på en hurtig måde og alle fik deres nattesøvn.
 
Men tilbage til formandsposten:
Det er mest økonomi, når vi afholder bestyrelsesmøder. Men det er også rigtig mange penge, der skal bruges i sådan en forening. Der er et par afdelingen, som faktisk er selvforsynede, men så er der 2 afdelinger, som virkelig har brug for økonomisk støtte. Der har været forsøgt flere løsninger inden for håndboldafdelingen, som er den afdeling, som har brug for flest penge, og der har været mange møder i sammenslutningsfaser osv. Intet er gået glat igennem. Og ingen sammenslutning.
Bankoafdelingen har virkelig været den økonomiske støtte i foreningen.
Denne afdeling har haft et rigtig godt år i 2007. Det bedste nogensinde.
Ellers er det at være formand en post, hvor man kan involverer sig i en masse ”sager” og man kan selvfølgelig deltage i andre foreningers møder og påvirke disse, men man skal passe sin egen forening med de opgaver, det kræver. Jeg har ikke været så højtråbende, men det er ikke nødvendig med de folk, der har været i GGIF. Og jeg var egentligt glad for de 4 år.
Har dog ikke sluppet foreningen helt i dette år. Men arbejde videre i et jubilæumsudvalg op til vores 50 års jubilæum i februar 2009.
 
Karen Markussen
 
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk