Gelsted Gymnastik- og Idrætsforening

Jeg har spillet badminton siden jeg var 18 år, dvs. 33 år. De første 29 år i Brønshøj badminton klub, og efter flytning til Fyn i 2004 har jeg spillet i FGH. Jeg har næsten lige siden jeg startede været i bestyrelse, senior spilleudvalg, ungdoms spilleudvalg, træner eller holdleder.

I dag træner jeg U9 / U11 / U13 spillere i Gelsted og er medlem af ungdomsudvalget i FGH.
Hvorfor deltager jeg så i alle disse opgaver? Hvorfor ikke bare spille badminton og lade andre om at gøre arbejdet?
Ja, først skal det siges, at det ikke er for pengenes skyld, for klubben har jo ikke økonomi til at lønne alle dem, der gør et stykke arbejde. Det skal nok ses som en blanding af flere ting.
En af grundene er, at jeg godt kan lide at være med til at præge udviklingen i klubben, og det har aldrig været et problem, da folk desværre ikke står i kø for at bestætte de forskellige poster i klubben.
Det er lidt synd, for det kan være meget berigende. Specielt det at træne børnene. Som når der efter en ungdomsturnering kommer et barn hen og siger tak for de gode råd, han fik under kampene, så er det sjovt at være træner.
Som træner får man ofte den gode følelse at gøre en forskel, når man ser spillerne udvikle sig fra træning til træning.
I FGH har vi selvfølgelig focus på vores træninger, hold og turneringer, men derudover er der flere sociale arrangementer i løbet af sæsonen. Vi starter altid sæsonen med en Opstart Weekend for børnene med overnatning i hallen. Her har vi de sidste år haft besøg af nogle meget dygtige spillere fra Odense. I januar har vi ofte en skøjtetur for børn og voksne og som afslutning af sæsonen, er vi en tur i bowlinghallen. Alle disse arrangementer kræver en del voksne til at hjælpe, og heldigvis har vi det. Selv om man altid kan være flere om arbejdet, så er der i FGH så mange hjælpere, at det stadig er sjovt at være med.
Lars Jensen
Ungdomsudvalget
 
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk