Gelsted Gymnastik- og Idrætsforening

Kasserer Mette Knudsen
 
Jeg har nu været kasserer i GG&IF i knap 3 år. Arbejdet som kasserer var noget mere omfattende end jeg havde regnet med, selvom tidligere kasserer Ellen Nielsen hjalp mig godt i gang og også forsøgte at ”advare” mig. Jeg er fra mit arbejde vant til at arbejde med tal og lave regnskab, så den del afskrækkede mig ikke, men arbejdsopgaverne er mange flere og alting foregår på frivilligt basis, hvilket betyder, at man ikke kan stille de samme krav til folk.
Jeg har altid været aktiv GG&IFér. Som ung prøvede jeg kræfter med både håndbold og fodbold, men jeg fandt hurtigt ud af, at gymnastik passede bedst til mig. Samtidig med, at jeg selv gik til gymnastik, startede jeg som hjælpetræner på et forældre/barn hold. Siden var jeg på forskellige kurser og havde, da jeg var 14 år, første gang et puslinge hold sammen med en ældre veninde. Jeg var i en periode også aktiv i gymnastikudvalget. I forbindelse med min uddannelse, holdt jeg en pause, men startede op igen med forældre/barn gymnastik i 2000 - da jeg selv fik børn. Her fortsatte jeg, til jeg startede som kasserer. Og jeg kan stadig være heldig, at de mangler en afløser på børneholdene og så træder jeg gerne til……. Jeg er i dag også at finde i fodboldafdelingen, hvor jeg hjælper på et pigehold, når der trænes udendørs. Desuden nyder jeg mine timer i gymnastiksalen, hvor jeg selv laver gymnastik.
Jeg er af den opfattelse, at foreningen er vigtig for Gelsted og ikke mindst for vores unger. Min indgangsvinkel til GG&IF i dag, er da helt klart også mine børn. Jeg kan kun få lyst til at hjælpe, når man lige meget i hvilken afdeling man afleverer sin børn, bliver taget godt imod, af instruktører, trænere og hjælpere, der står klar til at lære fra sig !!!
Det glæder mig, at så mange frivillige hjælper til !!! Det er lige fra udvalg til instruktører/trænere til forældre, der giver en hånd når det kniber, kører når ungerne skal af sted og tager en tørn på Gelsted Marked - simpelthen alle, der er med til at holde gang i foreningen. Jeg har som sagt valgt at bruge meget af min fritid i GG&IF og heldigvis har jeg en familie, det giver mig mulighed for at bruge tiden på det !!!
Lige nu er jeg en del af festudvalget og er bl.a. ved at planlægge reception og jubilæumsfest – Tillykke til GG&IF
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk